Profesionálové
na motorky
Jolana
Hamouzová
Pomůžeme Vám, volejte
602 458 928
Po - pá, 9:00 - 17:00

SUZUKI MOTOTOULKY 2024 – Budeme Vám vyprávět příběhy neuvěřitelné krajiny a jejich památek.., spojených sítí překrásných cest. Poslední místa na zářijový kemp!

22.8.2024 MOTOCYKLY AKCE POSLEDNÍ MÍSTA PROMO AKCE

MOTOTOULKY 2024 ZÁŘÍ 2024

SUZUKI MOTOTOULKY 2024

Pá – So 13. – 14.9. nebo So – Ne 14. – 15. září 2024 – Přihlášky u paní Hamouzové / tel. 602-458-928

  • Unikátní expedice po asfaltových cestách přírodou pod Krušnými horami a industriální krajinou Mostecka
  • Pá – So 13.-14.9. nebo 14.-15. září 2024
  • Exkluzivně pro majitele nových motocyklů Suzuki *zakoupených v roce 2024 v síti autorizovaných prodejců
  • Bohatý program

Zažijte nezapomenutelný víkend s novým motocyklem Suzuki!
Exkluzivně pro všechny, kteří si v roce 2024 koupí u autorizovaného prodejce jakýkoliv model Suzuki s objemem motoru nad 650 cm³, máme připravenou vzrušující akci Suzuki Mototoulky 2024.

Čekají vás dobrodružství plná nezapomenutelných zážitků.

Místo konání: Krušné hory

Jedinečné prostředí: Industriální krajina i přírodní krásy Krušných hor.
Nezapomenutelná jízda: Okouzlující výhledy a nekonečné silnice s dokonalým asfaltem.
Cestovatelská přednáška: Dobrodružství na dvou kolech napříč světem.
Tipy a triky: Se zkušenými instruktory v zádech získáte cenné informace.
Zázemí: Ubytování a kompletní stravování je zajištěno po celou dobu.
Suzuki parta: Nenechte si ujít příležitost prožít den s podobně smýšlejícími nadšenci.

Registrace u vašeho autorizovaného prodejce Suzuki

„Stvořen pro dobrodružství“… Suzuki Vás však přesvědčí, že nepoužívá plané reklamní slogany, ale deklaruje skutečné vlastnosti svých motocyklů, ověřené léty bezporuchového provozu.

Pokud se správně rozhodnete pro nový motocykl Suzuki a zakoupíte ho v síti autorizovaných prodejců Suzuki, získáte možnost zažít v sedle svého nového motocyklu opravdové dobrodružství. Severozápadní Čechy nepatří mezi klasické cíle, kam běžně vyrazíte na výlet. My Vás ale vezmeme na místa, kam se bez našich průvodců běžně nedostanete, a přesvědčíme Vás, že i tato oblast má své kouzlo. Budeme Vám vyprávět příběhy neuvěřitelné krajiny a jejich památek, spojených sítí překrásných cest vedených po polozapomenutých silničkách  rekultivovanou krajinou bývalých povrchových dolů.

PROGRAM

Po pátečním příjezdu a ubytování v hotelu Emeran v Klínech Krušných horách pro Vás bude připravena společná večeře a posezení v přátelské atmosféře s inspirujícími osobnostmi.

V sobotu vyrazíme objevovat krásy severní části Krušných hor, navštívíme impozantní přehradu Fláje, která je technickým i přírodním skvostem regionu. Odhalíme její tajemství a historii, než se vydáme dále prozkoumávat západní část hor. Naše trasa nás zavede skrze rozmanité krajiny, od lesnatých svahů přes skalnaté vyhlídky až k idylickým
údolím, a nabídne nespočet příležitostí pro zastavení a obdivování výhledů.

Na své si přijdou i soutěživé povahy. Den zakončíme večeří ve vynikající restauraci Červený Vlk na Božím Daru, kde budete mít možnost sdílet zážitky z cesty s ostatními účastníky a užít si místní gastronomie.

PODMÍNKY

  • Akce je určena pro limitovaný počet zákazníků Suzuki, kteří v letošním roce 2024 zakoupili nový motocykl v síti autorizovaných prodejců v ČR.
  • Na základě zakoupení nového motocyklu získáváte možnost zúčastnit se výše uvedené akce
  • V  případě Vašeho zájmu se obraťte na jakéhokoliv autorizovaného prodejce Suzuki, který Vás na akci zaregistruje. Po úhradě kauce ve výši 2.000,- Kč (vratnou ihned po skončení akce) obdržíte e-mailem Voucher, který Vás bude opravňovat k účasti.
  • Na výběr je ze dvou termínů: 8. – 9. nebo 15. – 16. září 2024
  • Součástí akce je ubytování (1 noc/1osoba), stravování (večeře, snídaně, oběd) a průvodcovské služby se zajištěním vjezdu do běžně nepřístupných tras.

Čeká Vás nevšední zážitek, protože Suzuki V-Strom je navržen tak, aby vám poskytl radost z jízdy bez ohledu na to, kam se rozhodnete vyrazit.

CO VÁS ČEKÁ?

Připravte se na dobrodružství, při kterém si užijete svůj nový motocykl Suzuki jinak, než jste běžně zvyklí. Severozápadní Čechy nepatří mezi klasické cíle, kam běžně vyrazíte na výlet, což nám dává skvělou příležitost nechat Vás objevit kouzlo Krušných hor – dech beroucí výhledy, dokonalé klikaté asfaltové cesty, skvělá společnost.

Přijměte naše pozvání na nezapomenutelné dobrodružství s motocykly Suzuki navrženými pro radost z jízdy v jakémkoliv prostředí.

S pozdravem,

Váš Suzuki Team

Sdílejte článek

Zůstaňte v obraze a získejte 200 Kč

Získejte slevu 200 Kč na našem e-shopu. Stačí se přihlásit k odběru novinek.